klankconcert, yoga, yogavakantie, yogavakantieweek, meditatie, klankschalen, didgeridoo, yogavakantie, yogaweek, yogales, yogacursus, meditatieles, meditatiecursus, asana,

Innertune

home | yogavakantie | tranceheling | biografie | agenda

Trancereis

Een trancereis is een reis naar binnen toe die je kunt doen om in contact te komen met je intuïtie en kracht.
Door de energie van het moment te bundelen en vanuit de verbinding met de verschillende aangeroepen energieën te werken, worden er poorten van energie, van bewustzijn geopend.

Subtiele, zachte lagen komen vrij en zijn beschikbaar voor de ene persoon om "in te gaan", alsof je een wakkere droom beleeft met allerlei symboliek, lichtwezens, (dier)gidsen en kleurrijke ervaringen.
Voor een ander zal het een totaal andere ervaring zijn. Waarbij oude nog niet afgeronde stukken zich laten zien en voelen. Waarbij het lichaam misschien pijn gaat doen, bepaalde mensen of gebeurtenissen zich weer laten zien.

Een trancereis wordt in afstemming gedaan met de hoogste goddelijke energie, verbonden met het hart van onze aarde. Vanuit een stevige gronding en een subtiele afstemming.
Met de intentie van heelzijn, verbindig vanuit de kern.

Door de klanken van o.a. trommel, stem, didgeridoo, klankschalen en verschillende andere instrumenten wordt je meegenomen naar diepere bewustzijnslagen.

Een trancereis onderga je liggend en duurt ongeveer 1,5 uur. Na een korte geleide meditatie kun je je overgeven aan de golven en energie van de klanken en reizen naar andere, diepere bewustzijnsgebieden.

Programma:
- introductie
- begeleide meditatie
- klankconcert (liggen op matjes, of zittend)
- afsluiting, thee en mogelijkheid tot nabespreken.

Kijk voor de data en lokaties even op de agenda.
De entree bedraagt € 25,00.
Reserveren, graag via mail, is gewenst.

 

 

yogaweek, yogaretraite, meditatieweek, meditatieretraite, yogavakantie, spirituele vakantie, spiritueele vakantie, yogavakantie belgie

yogaweek, yogaretraite, meditatieweek, meditatieretraite