klankconcert, yoga, yogavakantie, yogavakantieweek, meditatie, klankschalen, didgeridoo, yogavakantie, yogaweek, yogales, yogacursus, meditatieles, meditatiecursus, asana,

Innertune

home | yogavakantie | tranceheling | biografie | agenda

Individuele Trance Heling

Een individuele tranceheling is een reis naar binnen toe die je kunt doen om in contact te komen met diepere lagen van je bewustzijn.

Door de energie van het moment te bundelen en vanuit de verbinding met de verschillende aangeroepen energieën te werken, worden er poorten geopend waardoor je naar binnen kunt gaan.

Je kunt in contact komen met je inspiratie en kracht, of met oude onverwerkte pijnen en weerstanden.
Subtiele lagen en energieën komen vrij en zijn beschikbaar voor de ene persoon om te ervaren, alsof je een wakkere droom beleeft met allerlei symboliek, lichtwezens, (dier)gidsen en kleurrijke ervaringen.
Voor een ander zal het een totaal andere ervaring zijn. Waarbij oude nog niet afgeronde stukken zich laten zien en voelen. En een stukje verwerkt kan worden.
Waarbij het lichaam misschien pijn gaat doen, bepaalde mensen of gebeurtenissen zich weer laten zien om iets af te ronden.

Een trancereis onderga je liggend en duurt inclusief kort voorgesprek ongeveer 1,5 uur. Na een geleide meditatie kun je je overgeven aan de golven en energie van de klanken en reizen naar andere, diepere bewustzijnsgebieden.

Ik maak vanuit afstemming gebruik van mijn stem, trommel, didgeridoo, klankschalen en andere instrumenten.

Wat kan je verwachten tijdens en na een Trance Heling:

Ook is het mogelijk met twee personen tegelijk een tranceheling te ontvangen.

Tarieven:
Tranceheling: +/- 1 1/2 uur à € 75,00
Twee personen +/- 2 uur á € 95,00

Het kan fijn zijn om een serie van drie of vijf sessies te doen om te werken aan een specifiek thema. Ook kan het fijn zijn om zo om de paar maanden jezelf te voeden met deze energie.

 

 

 

 

 

 

yogaweek, yogaretraite, meditatieweek, meditatieretraite, yogavakantie, spirituele vakantie, spiritueele vakantie, yogavakantie belgie