klankconcert, yoga, yogavakantie, yogavakantieweek, meditatie, klankschalen, didgeridoo, yogavakantie, yogaweek, yogales, yogacursus, meditatieles, meditatiecursus, asana,

Innertune

home | yogavakantie | klankmassage | biografie | agenda

Klankconcerten

Een droomtijdconcert is een reis naar binnen toe die je kunt doen om in contact te komen met je intuïtie en kracht. Door de klanken van o.a. trommel, didgeridoo, stem en klankschalen wordt je meegenomen naar diepere bewustzijnslagen.

De trillingen van de klanken komen in contact met jouw energieveld waardoor lichaam en geest in balans komen.
Vaak ontstaat er een diepe ontspanning en rust, sommigen beleven dromen, anderen krijgen boodschappen op levensthema's of vallen in een diepe helende slaap.

Dit concert onderga je liggend en duurt ongeveer 1,5 uur. Na een korte geleide meditatie kun je je overgeven aan de golven en energie van de klanken en reizen naar andere, diepere bewustzijnsgebieden.

Ik werk volledig afgestemd op het moment en de deelnemers waardoor het elke keer weer een nieuwe ervaring is.

Een deelneemster: ‘Het is een cadeau aan jezelf. Je gunt jezelf het gevoel om op energetisch niveau helemaal in harmonie te zijn’.

Programma:
- introductie
- korte meditatie
- gezamenlijke mantra zang
- klankconcert (liggen op matjes, of zittend)
- afsluiting, thee en mogelijkheid tot nabespreken.

Kijk voor de data en lokaties even op de agenda.
De entree bedraagt € 20,00.
Reserveren, graag via mail, is gewenst.

 

 

yogaweek, yogaretraite, meditatieweek, meditatieretraite, yogavakantie, spirituele vakantie, spiritueele vakantie, yogavakantie belgie

yogaweek, yogaretraite, meditatieweek, meditatieretraite