klankconcert, yoga, yogavakantie, yogavakantieweek, meditatie, klankschalen, didgeridoo, yogavakantie, yogaweek, yogales, yogacursus, meditatieles, meditatiecursus, asana,

Innertune

home | yogavakantie | tranceheling | biografie | agenda

Ademwerk

De adem is een krachtig instrument om toegang te krijgen tot diepgelegen spanningen en opgehoopte oude energie. Energie die op een bepaald punt in je leven nodig is geweest om te overleven, om jouw zielekern te beschermen.
Door toepassing van specifieke begeleide ademhalingstechnieken kun je vrij snel toegang krijgen tot deze verstopte lagen, en op jouw eigen tempo de oude energieën opruimen.

Deze sessies vinden plaats met de heldere intentie om vanuit de verbinding met de hoogste lichtenergie en het warme voedende hart van de aarde jou optimaal te ondersteunen.
Zodat je weer ruimte kunt voelen in jezelf, vrijer kunt gaan ademen en dieper en meer vanuit ontspanning kunt leven.

We werken vanuit de energie die zich op dit moment aandient. Er is een gevoel van krapte, van spanning. Of een steeds maar weer terugkerend thema. Dit is de ingang voor de sessie. Er is een rustige opbouw, en we doen precies datgene wat er op dit moment kan en mag gebeuren.
De ademhaling is bewust en verbonden, de ingang naarbinnen.

Gesteund door mijn ruime ervaring met ademwerk, mijn heldere intuïte en zuivere intentie kan en mag ik jou begeleiden naar binnen toe.

Kosten zijn:
€ 90,- voor de eerste sessie, inculsief kennismaking van 30 minuten. Totaal ongeveer 2 uur.
€ 70,- per vervolgsessie van ongeveer 1 1/2 uur.
Afhankelijk van wat er nodig is en het juiste gevoel kunnen we samen meerdere sessies plannen.

Draag gemakkelijke, loszittende kleding.
Graag minimaal twee uur van te voren niet meer eten, en matig drinken.
24 uur van te voren geen alcohol meer gebruiken, drugsgebruik zeker een week niet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

yogaweek, yogaretraite, meditatieweek, meditatieretraite, yogavakantie, spirituele vakantie, spiritueele vakantie, yogavakantie belgie